Staart en manenkrijt

Je maakt de manen of staart een beetje vochtig met je vingers of een plantenspuit. De kleuren zijn dan feller zichtbaar. De krijt is er met shampoo uit te wassen.

Glitter gel

De glittergel kan je op de manen,staart en vacht gebruiken. Ook is deze te gebruiken om  samen met een stencil een mooie print op je paard te maken. De glittergel is nadat het is opgedroogd met een harde borstel eraf te borstelen.

Hoefglitter

Deze gebruik je op een schone droge hoef.

Je kan het met je vinger of een kwastje

aanbrengen op de hoef. Met een vochtige

doek kan je dit er weer af halen.

Stencil met glitterdust en lijm

Je plakt de stencil op je paard, vervolgens breng je de lijm aan ( kwastje zit in het flesje) en sprenkel je de glitters erover heen. Dit kan je vanuit het busje erop schudden of met behulp van een kwastje. Vervolgens verwijder je de stencil voorzichtig en de afdruk blijft achter. 

Paardenverf

De verf gebruik je op de vacht van het paard. Je kan er samen met de stencils een afdruk mee maken op je paard. Of je paard met wat fantasie om te toveren naar een unicorn ;) .

Wanneer het is opgedroogd is dit er af te halen met een sopje.

Extensions

De extensions zijn te gebruiken in de manen of staart. In de extensions zit een clipje deze klik je open en brengt deze aan in de aanzet van de manen of staart. Vervolgens klik je deze dicht en breng je de extension naar voren dan is het clipje niet meer zichtbaar.